Klasik erkek giyimin en önemli konsepti olan takım elbise, geçmişten bugüne en önemli giyim ürünlerinden biri. Takım elbise, bir erkek için önemli günlerde, davetlerde harika bir tarz yaratmak için tercih edilen bir ürün. Tabii ki günümüzde, takım elbisenin kullanım alanı daha da genişledi. Kimi zaman iş toplantılarında, kimi zaman günlük planlarda erkekler tarafından takım elbise modelleri tercih ediliyor. Erkek gömleklerin çok önemli bir parçasını oluşturduğu takım elbise modelleri, içerdiği konseptler bakımından slim fit ya da büyük beden takım elbise gibi konseptler içeriyor. Tabii ki merak edilen konulardan biri, takım elbise seçiminde gömleğin nasıl olması gerektiği.

Takım Elbisede Beden Seçimi

Takım elbise modellerinde gömlek seçimine gelmeden önce, en önemli konunun beden ve kalıp seçimi olduğunu söylemek gerekiyor. Kimi takım elbiseler geniş kalıpları ile rahat bir deneyim sunarken, bazı takım elbiseler de dar yapısı ile vücudu öne çıkarabilir. Bu anlamda büyük beden takım elbise satın aldığınızda kullanacağınız gömlek ile, dar kalıplı bir takım elbisedeki gömlek farklı olacaktır. Erkek klasik giyim tarzının öncü markası Kiğılı, takım elbise kalıplarında en iddialı seçenekleri sunuyor. Vücuduna oturan, rahatlığı ve fit’liği bir arada sunan bu takım elbise modelleri harika bir deneyim yaratıyor.

Takım Elbisede Kumaş Seçimi

Tercih ettiğiniz takım elbisenin kumaş yapısı, gömlek seçiminin yanı sıra kullanacağınız aksesuarlar üzerinde de önemli etkiye sahip. Takım elbise kumaşlarına geldiğimizde, yün ve viskoz en çok tercih edilenlerden. Buna ek olarak polyester yapısı da takım elbiselerde tercih ediliyor. Kaşe yapısına sahip ceketler, soğuk havalara karşı vücut için daha dirençli bir deneyim sunuyor. Satın aldığınız takım elbisenin kumaş formu da, erkek gömlek seçiminizde önemli olacaktır. İnce kumaş yapısına sahip spor bir takım elbisede daha ince ve fit bir erkek gömlek seçimi ön plana çıkarken, kaşe forma sahip ya da kalın ceket içeren bir takım elbisede daha kalın kumaş yapısına sahip gömlek seçilebilir.

Spor mu, Klasik mi?

Tüm giyim ürünlerinde olduğu gibi erkek takım elbise ve gömlek seçiminde de, spor ve klasik giyim tarzlarını dikkate almak önemli. Günlük enerjinizi yansıtacak ferah bir model arıyorsanız spor takım elbise modellerini, önemli bir iş toplantısı ya da davette yer alacaksanız klasik modelleri tercih edebilirsiniz. Büyük beden takım elbise gibi, bedene göre farklı formlar içeren modeller öne çıkabilirken, erkek gömlek tercihinde spor ya da klasik çizgi seçiminiz en önemli konudur. Bu nedenle her şeyden önce, tarzı belirlemek geliyor.

Erkek klasik giyimin öncü markası Kiğılı, en iddialı takım elbise ve erkek gömlek modellerini sunuyor. Her tarza uygun kalıp ve formu, kaliteli kumaş ve tasarımları ile öne çıkan erkek gömlek ve takım elbise modelleri sizi Kiğılı online satış mağazasında bekliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM