Ülkemizde evcil köpek ırkına dair en çok tercih edilen köpekler toy poodlelardır. Halk arasında Kaniş olarak bilinen bu ırk minyatür yapıları ve sevimli yaşam enerjileri ile evcil yaşama kolaylık ve ayak uydurmaktadır. Bu nedenle köpek sahiplenmek isteyen birçok hayvan sever öncelikli olarak toy poodle ırkını tercih etmektedir.

Toy poodle ırkı yuvarlak suratlı ve düşük kulakları ile minyatür bir türdür. 10 aylıktan sonra olgunluğa erişen toy poodlelar 21-29 santimetre boyunda olurken bu süreçte ağırlığı 3-6 kilogram arasında olmaktadır. 14-18 yıl arasından bir yaşam süren bu ırkın dikkat çeken en önemli özelliği yüksek bir enerjiye sahip olmasıdır. Oldukça renkli ve sevimli bir tarza sahip olan poodle toy ırkı bu yüksek yaşam enerjisi ile insanların dikkatini çekmekte ve bu nedenle en çok sahiplenen kırklardan birisi olarak bilinmektedir.

Sizlerde toy poodle ırkından sevimli bir dost sahiplenmek istiyorsanız sahipleniyorum.com sitesine giriş yapabilirsiniz. Burada sahiplenmeyi bekleyen toy poodleların sahip olduğu özelliklere ve görsellere göz atabilirsiniz. Kendinize yakın hissettiğiniz toy poodle ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için ilan sahibine direkt olarak mesaj gönderebilir ve görüşme sağlayabilirsiniz.

Toy Poodle Hakkında Merak Edilenler

Toy poodleIrkı kolay bakım özellikleri ve neşeli halleriyle köpek sahiplenmeyi düşünen tüm hayvan severlerin dikkatini çeken ırklardan birisidir. Bir oyuncak görünümüne sahip olan bu Irk aynı zamanda etkileyici zekâsı ile ilgi odağı olmaktadır. Uzun türlerine rağmen tüy dökmeyen ev yaşamı denildiğinde sizlere en hızlı şekilde ayak uydurabilecek olan toy poodle fiyat bilgisi hakkında sahipleniyorum.com sitesine giriş yaparak bilgi alabilirsiniz. Bu sitede sahiplenmek üzere sizleri bekleyen toy poodle ilanlarına erişebilirsiniz.

Kaynak: https://sahipleniyorum.com/52/poodle-toy

Editör: Mustafa YILDIRIM