Belediyeden yapılan açıklamada, "Gençler istedi biz yapıyoruz, ulaşımda geceyi sabaha bağlıyoruz!  15 Mayıs itibariyle tramvay sefer saatlerimizi uzatıyor, otobüslerimizde ise 3 ayrı ring hattı ile sabaha kadar hizmet vermeye başlıyoruz. Detaylı hareket saatleri ve otobüs güzergahları için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Minikler hem eğleniyor hem öğreniyor Minikler hem eğleniyor hem öğreniyor

Yeni uygulama ile birlikte yolcu yoğunluğunun fazla olduğu Otogar-SSK ve OGÜ-SSK hatlarında tramvay sefer saatleri uzarken, otobüslerimizde de 3 ayrı ring hattıyla birlikte sabaha kadar kesintisiz ulaşım hizmeti vermeye başlıyoruz.

Uygulama kapsamında tramvaylarda son kalkış saati 23.47 olan Otogar-SSK hattı 01.30’a, son kalkış saati 00.22 olan SSK-Otogar hattı 02.30’a, son kalkış saati 23.50 olan SSK-OGÜ hattı 01.30’a ve son kalkış saati 23.45 olan OGÜ-SSK hattı 02.00’a uzuyor.  (Hatların Çarşı kalkışları aşağıdaki görselde belirtilmiştir.)

Est130

Uygulama kapsamında otobüslerimizde ise mevcut Gece Ring Hattımıza ilave olarak Odunpazarı Ring Hattı ve Tepebaşı Ring hattı da hatlarımıza eklenmiş olup, otobüslerimizle sabaha kadar kesintisiz ulaşım imkanı sağlayacağız. (Detaylı güzergah ve kalkış saatleri aşağıda görsellerde belirtilmiştir)

Est131

Editör: Mustafa YILDIRIM