Çünkü ürünlerin toplu bir şekilde satın alınması, her bir ürünün fiyatının düşmesini sağlar. Atasan Global tarafından kurulan Yeni Toptancı, B2B online toptan alışveriş sitesi olarak hizmet vermektedir. Pek çok kategoride yüzlerce ürüne sahip olan Yeni Toptancı, firmaların birçok ürüne çok özel fiyatlarla sahip olmasını sağlar.

Ücretsiz bayi olabilir, bu sayede birçok ürüne zahmetsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Aradığınız ürünler hakkında bilgi sahibi olabilir, güvenilir ödeme yöntemleriyle ürün satın alımını gerçekleştirebilirsiniz. Yeni Toptancı, yenilikçi ürünleriyle sizlere kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Geniş Ürün Seçeneği Üzerinden Kaliteli Ürünlere Zahmetsizce Ulaşın

Toptan ürünlerde önemli olan geniş ürün seçeneğidir. Bu nedenle firmalar için geniş ürün seçeneği oldukça önemlidir. Yeni Toptancı, “İşletmeden İşletmeye” iş modelini benimseyerek faaliyetlerde bulunmaktadır. Farklı kategorilerde yer alan yüzlerce ürün, sahip olduğu özellikler sayesinde dikkatleri üzerine çekmektedir.

https://www.yenitoptanci.com/ tarafından sizlere sunulan ürünlerin kategorileri genel olarak şu şekilde sıralanabilir:

·        Hediye

·        Otomotiv ve Outdoor

·        Aksesuar

·        Pet Shop

·        Mobilya

·        Bahçe ve Yapı Market

·        Ev Tekstili

·        Mutfak Gereçleri

·        Banyo

·        Dekorasyon ve Aydınlatma

Belirtilen kategorilerin her biri, fark yaratan ürünleri bünyesinde barındırmaktadır. Sizler de aradığınız ürünlere özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Çok özel fiyatlarla ürün satın alımını gerçekleştirebilir, aradığınız ürünlere zahmetsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Türkiye’nin Her Noktasına Ürün Gönderimi

Türkiye’nin her noktasına hizmet veren Yeni Toptancı, gelişmiş bir kargolama sistemi sayesinde yenilikçi ürünleri farklı noktalara ulaştırmaktadır. Gelişmiş bir hizmet ağına sahip olan Yeni Toptancı, online bir şekilde ürün satın alımını olanaklı hale getirmektedir. Sizler de yenitoptanci.com’a bayi olarak giriş yapabilir, sizlere sunulan ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İhtiyaç duyduğunuz ürünleri güvenli ödeme yöntemleriyle satın alabilir, bu sayede yenilikçi ürünlere zahmetsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Yenilikçi ve kaliteli ürünleri sizlerle buluşturan Yeni Toptancı, birbirinden özel ürünlere ev sahipliği yapmaktadır. Sizler de yenilikçi ürünlere sahip olabilir, ihtiyaç duyduğunuz ürünleri zahmetsiz bir şekilde edinebilirsiniz.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM