eskişehir  küme düştü, ne kadar basit geldi değil mi, neden çünkü alıştırıldık işte en büyük tehlikede alıştırılmış bir toplum olmaktır.

Hatırlayalım, çünkü Balık hafızalıyız  çok az hemen şuanki mevcut yönetim geldiğinde ne yaptı. Transfer yasağımız vardı transfer yasağı olan bir yönetim öncelikle ne yapar, elindeki oyuncuları tutar doğrumu ama onlar ne yaptı , elindeki en değerli oyuncuları MİLİNKOVİÇ, SİSSOKO, JESSE, K.ISSIAH gibi oyuncuları takımda tutamadılar ama öyle ama böyle transfer yasağın da var ise öncelikle  birinci planda bu oyuncuları elinde tutacaktın.

YÖNETİCİ  dediğimiz kişilerin  bu  dönemi doğru planlayarak  önceliklerini bu yönde yapmaları gerekirken  öngörülerini doğru yapamadılar. Eskişehir'i bir kez küme düşürdüler, malum Covit nedeniyle küme düşme kaldırıldı.

Ama yönetim bir kez daha düşürme konusunda ısrarcıydı üstelikte gurubumuz çıkanlar ve yukarıdan düşenlerinde guruba gelmemesi nedeniyle guruptan çıkmak daha uygun bir hal almışken  onlar ne yaptılar yine küçülmeye giderek bu kez de M. Feyzi Yıldırım’ı  Kasımpaşa'ya  Metehanı LASK  LİNZ’e ve Bilal Ceylan'ı da Beşiktaş'a vererek ve elindeki bazı oyuncuları da küstürerek  ESKİŞEHİRİ ikinci  kez  küme düşürdüler.

Kısaca ve özetle şimdi sportif başarısı olmayan  aylardır demeyeceğim 365 gün galip gelemeyen ve transfer yasağı olduğu halde elindeki oyuncuları tutamayıp kaçıran bir yönetime ne denilebilir ki neden çünkü alıştırıldık.  Eskişehir 4 yiyor Eskişehir 6 yiyor ama kimsenin sesi çıkmıyor, oysa bırakın 4-5 yemesini Eskişehir 2 maç üst üste mağlup olduğu zaman bile Eskişehir'de neler olurdu söylememe gerek yok sanırım bilenler bilir.

              Yazıda bir şey belki dikkatinizi çekmemiş olabilir onu belirtmek istiyorum özellikle  yazımda hiç ESKİŞEHİRSPOR  yazmadım, evet bilerek ESKİŞEHİR yazdım küme düşen Eskişehirspor olabilir ama şunu bilinki esas küme düşen SEÇİLMİŞLERDİR Seçilmişler küme düştü.   Eskişehirspor bizim kanımız Eskişehirspor bizim Sevdamız  amatöre düşse biz yine destekleriz.