Avrupa'da  altyapıdan en fazla oyuncuya şans veren takım Real Sociedad oldu. Buna rağmen Avrupa kupası hedefi içerisinde evet evet yanlış okumadınız  zirve yarışının içinde. Ve üstelikte San Sebastian ekibinde olan 4 genç sürekli şans buldu.Ve şuan bu 4 oyuncunun transfer bedeli nekadar biliyormusunuz 31 Milyon Euro evet  şaşırmayalım.

Eveeet şimdi biraz empati yapalım; Eskişehirspor onlarca oyuncu yetiştirip üst liglere verdiği halde neden borç batağındadır. A takım Erzurum maçına 1.200 KM yolu otobüsle gönderiliyor. Yazıktır bu çocuklara günahtır bu çocuklara...

 Beyler yönetim ne yapacak ne edecek onları uçakla yollayacaktı buda bir vizyon işidir. Gelelim fabrikamıza son zamanlarda sosyal medyada ve yerel gazetelerde  fabrika kuruyoruz gibi ilanlar görmeye başladık.  FABRİKA , DEĞİRMEN kurmayı bırakın sizin elinizde zaten oyuncu yetiştiren bir FABRİKANIZ var. Siz ona sahip çıkın şartlarını iyileştirin, yönetime geldiğinizden beri altyapıya para verdiniz mi?, Yoksa sizmi altyapıdan para aldınız?

 Komik olmayın Akedemi liginde çocuklar günübirlik maçlara gidiyorlar onların şartlarını düzeltinki daha çok oyuncu yetiştirilebilsin. Hocalarımız düzenli maaş alamıyorlar içlerinde ev geçindiren hocalarımız var. Onların şartlarını düzeltin ki kafalarını daha çok oyuna ve oyuncuya versin ve daha çok oyuncu çıkartsın yukarıya, Eskişehirspor Yönetimine gelen kim Altyapıya ne kadar destek vermiş nekadar ödenek vermiş bir bilen varsa söylesin. Bu kadar olumsuzluklara rağmen Altyapı onlarca  oyuncu vermekte yukarıya. Evet şuana kadar yönetici olmuş herkese sesleniyorum yıldız adayı olarak size altyapıdan verilen oyuncuları yönetim beceriksizliği olarak kimini bedavaya kimini sadece yetiştirme bedeli karşılığında İstanbul takımlarına vermek bir yönetim beceriksizliği değilmidir.

 Yönetimdekiler Altyapı kimleri yetiştirip size verdide biz neden bu durumdayız elimizde şuan Metehan gerçeği var. Bunu satacağız önümüzdeki yıl bunun parasıyla lig oynayacağız, geçen senede Cemali'yi sattık onun parasıyla bişeyler yapmaya kalktık sonuç lig düştük. Cemali gitti, e yönetim naptı e tabi onlarda gitti. Olmamalı bence bunlar sorgulanmalı benim görüşüme göre  yöneticiliğin ya okulu olmalı oradan yönetime girilmeli.  Yada paran  olmalı.  Hem okul yok hem para yok böyle kuru kuruya yöneticilik olmaz. Eskişehirspor yöneticiliği bu kadar ucuz olmamalı. Herşeye rağmen  artık geçmişi bırakmamız lazım ve önümüze bakmamız gerek. Bu bile cesaret istiyor.