Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Porsuk Çayı’nda gerçekleştirilen dip temizliği çalışmaları nedeniyle 8 Nisan Salı gününden itibaren bot ve gondol seferlerinin bir süre hizmet veremeyeceğini açıkladı.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Kıymetli hemşehrilerimiz, şehrimizi ziyarete gelecek değerli misafirlerimiz, Porsuk Çayı'nda yürüttüğümüz dip temizliği çalışmalarında su seviyesinin azalması sonucu 8 Nisan 2025 Salı günü itibariyle bot ve gondollarımızla bir süre hizmet verilemeyecektir. Köprübaşı bölgesindeki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 20 Nisan itibariyle bot ve gondollarımızın tekrar çalışmaya başlaması planlanmaktadır" ifadeleri yer aldı.
Bot ve gondol seferlerine ara verilecek
Porsuk Çayı’ndaki dip temizliği çalışmaları nedeniyle 8 Nisan Salı gününden itibaren bot ve gondol seferleri bir süre hizmet veremeyecek.
Yorumlar
Trend Haberler

İstanbul depremi Eskişehir'i de salladı

Eskişehir’de konut satışları durdu, umut yurt dışından gelecek

Fethiye'deki paraşüt kazasında iki Eskişehirli hayatını kaybetti

Eskişehir'de genç kadın yakılarak öldürüldü

Böyle bir ŞİKE şeytanın aklına gelmez

Cengiz Kalkan hayatını kaybetti