ETO Akademi 2023 Güz ve 2024 Bahar dönemi için 18 eğitim ve 16 seminer planlandı. ETO Akademi yeni dönemde düzenleyeceği kurumsal gelişim eğitimleriyle üyelerin ve üye işyerlerinde çalışanların iş hayatlarına güç katacak. Ayrıca ETO Akademi gerçekleştireceği seminerlerle üyelerin ve üye işyerlerinde çalışanların kişisel gelişimlerine de katkı sağlayacak. Bugüne kadar on binlerce üyenin ve çalışanın mesleki ve kişisel gelişimine destek olan ETO Akademi, yeni dönemde de hem iş hayatı için önem teşkil eden hem gündelik yaşamda ihtiyaç duyulan konularda yeni pencereler açacak.

Odunpazarı’ında çöp eve geçit yok Odunpazarı’ında çöp eve geçit yok

18 eğitim 16 seminer düzenlenecek

ETO Akademi’nin yeni dönem takvimi hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO Akademi’de 2023-2024 yılı programının 7 Eylül’de Etkili Satış Teknikleri Eğitimi ile başlayacağını söyledi. Yeni dönemde ETO Akademi tarafından kalite yönetim sisteminden dış ticarete, e-ihracattan insan kaynakları yönetimine kadar 18 farklı konu başlığında eğitim planlandığını belirten Güler, liderlik, iş yerinde motivasyon, ekip yönetimi, zamanı etkin kullanabilme gibi 16 farklı konuda da seminer gerçekleştirileceğini söyledi.

İçerikler üyelerin talepleri doğrultusunda hazırlandı

ETO Akademi bünyesinde düzenlenen eğitim ve seminerlerin içeriklerinin meslek komitelerinin talepleri, üyelerle ve üye işyerlerinde çalışanlarla yapılan anketler doğrultusunda hazırlandığını belirten Güler, eğitimlere ve seminerlere www.etonet.org.tr web sitesi üzerinden başvurulabileceğini dile getirdi. ETO Akademi’nin düzenlediği eğitimler ve seminerlerle iş dünyasına örnek olmaya devam edeceğini belirten Güler, oda olarak üyelere ve üye işyerlerinde çalışanlara yeni ufuklar açmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Mustafa YILDIRIM