Güler gümrük müşavirliği hızla büyüyerek gücünü fazlasıyla arttırmış olarak sektörün öncü kuruluşları arasındadır. Firmalara özel müşteri temsilcisi ile iş takibini gerçekleştirerek, şeffaf yapı, otomatik raporlama sistemi ve mevzuat kanunların takibi ile bütün süreci kolay hale getirmekteyiz. Güler gümrük ve antrepolarda yerleşik ofisler ile tecrübeli gümrük saha personeli ile online hizmet sağlamaktayız.
 

·         Gümrük ve lojistik operasyonlarının online takibi, geçmiş olan kayıtlar, dökümanlar ve muhasebe hareketlerini görüntüleme fırsatı.

·         E-Arşiv sistemi ile bütün evrakların saklanması, istendiğinde şifre ile internet üzerinden döküm aşma fırsatı,

·         Gümrük müşavirleri ile müşavirlik ve danışmanlık hizmeti, yasal yükümlülük ile bilgilendirme, resmi gazete ve mevzuatların takibi

Gümrük Mevzuat Danışmanlığı ve İthalat-İhracat İşlemleri

Gümrük kanunu, ikincil düzenleme ve rejimleri ile danışmanlık hizmeti sağlamaktayız.
Hizmetlerimiz, İthalat-İhracat rejimine yönelik işlemler ve müsaadeleri, Ön izin belgesi, yatırım teşvik projelerin düzenlenmesi, proje takibinin gerçekleşmesi ve belgelerin neticelendirilmesini kapsar.
Süreçte, yetkilendirilmiş yükümlü belge ve onaylanan kişi statüsünün alınması ön hazırlık çalışmalarını sağlar. Bu çalışmaların tümünü Güler Gümrük resmi sitesinde görebilirsiniz. Güler gümrük müşavirliği İthalat-İhracat Gümrük İşlemleri ise;

Eşya tanımına istinaden mevzuat çalışmaları ile GTİP belirlenip, maliyet ve istenilen izin belgeleri ile gümrük beyannamesi işlemlerine başlanmaktadır. Teminat ve vergiler yatırılarak gümrük işlemleri tamamlanır, eşyanın firmayı teslimi gerçekleşir. Muhasebe işlemlerini gerçekleştirmekte dosya ve raporlandırma ile dosya firmaya teslim edilmektedir.

 Eşyanın tanımına istinaden GTİP belirlenip, belge onayları sağlanarak, beyanname düzenlenerek işlemler neticelenir. Muhasebe işlemi yapmak üzere dosya ve raporlanması ile dosya firmaya teslim edilmektedir. Sizde hizmet almak için Güler Gümrük sitesine giriş yapabilirsiniz.
 

Kaynak: https://gulergumruk.com.tr/

Editör: Mustafa YILDIRIM