Seçim öncelerinde bazı sivil toplum kuruluşlarının adayları ya da partileri destekleyici açıklamalar yapmaları kimi zaman yaşanan bir durum.

 Bazen kişinin arkasında bir destek bazen de parti lehine bir artı kazandırması adına kendisine destek verilen taraf açısından da oldukça önem arz eden bir durum.  

Son olarak bu destek AK Parti Milletvekili Adayı Harun Karacan’a geldi.

Eskişehir Genç İş Adamları Platformu gazetelere verdiği ilanda Karacan’dan övgü ile söz ederek, Karacan desteklerini açıkça belirttiler.  Platform üyeleri, şu mesajı verdi:

“ Biz genç işadamları platformu üyeleri olarak Eskişehir’in, girişimcisinin ve esnafının sorunlarını yakından bilen iş adamı, Sayın Harun Karacan tarafından Ankara’da temsil edilmesini önemli bir fayda olarak görüyoruz.

Gerek geçmiş dönem ETO başkanlığında, gerek ise iş hayatında her zaman esnafın iş adamlarının ve bizlerin arasında olan Harun Karacan’ın mecliste de gece gündüz demeden şehrimiz için her türlü faydayı ve katkıyı gözeteceğine gönülden inanıyoruz. Başkanımızın ve ağabeyimizin yanındayız, yanında olacağız.”

Karacan’ın Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığı döneminde kazandığı sevgi saygı ve sempati, milletvekili seçimlerinde de kendisine artı olarak dönüş sağlayacağı ortada. Bakalım Karacan’a verilen bu desteklere Harun Karacan’dan nasıl bir dönüş gelecek.