Tablette whatsapp nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız ve Whatsapp mobil uygulamasını tabletlerinizde kullanmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bildiğiniz üzere Whatsapp oldukça popüler bir uygulamadır. Telefonlarda vazgeçilmez olan bu uygulamanın tabletlerinizde de kullanılmak istenmesi çok doğaldır.

Whatsapp milyonlarca kişinin cep telefonlarında kullandığı bir uygulamadır, sürekli kullandığınız bu uygulamayı tabletlerde de kullanabilmek aslında oldukça kolaydır. Teknolojik gelişmelerle birlikte artık cep telefonlarımız kadar, tabletlerimize de ihtiyaç duyuyoruz. Peki, her uygulamanın tablette çalıştırılabilmesi mümkün müdür ya da şöyle soralım tablette whatsapp kullanma mümkün müdür ?

Evet, Whatsapp uygulaması rahatlıkla tabletlerde kullanılabilir. Bunun için tabletinizde yer alan uygulama marketinden Whatsapp mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Ancak programın kurulması ve sorunsuz biçimde çalışması için bu yeterli değildir. O halde, tablette whatsapp kurma işlemleri nasıl yapılır?

 Tablet Üzerinde Nasıl Whatsapp Uygulaması Kullanılabilir?

Cihazınızda bulunan uygulama market üzerinden Whatsapp' ı kurunuz. Buradaki en önemli detay fiziki bir telefon numarası olmadan, nasıl Whatsapp profili oluşturabileceğinizdir. Bu durumda dünyada herkes tarafından sıklıkla kullanılan sanal numara alma hizmetlerini düşünebilirsiniz. Sanal numara nedir ve tablette whatsapp nasıl kullanılır?

Sanal numaralar ile kullanmak istediğiniz herhangi bir mobil uygulamaya ya da internet sitesine üyelik oluşturabilirsiniz. Sanal numaralar tek kullanımlıktır. Aynı şekilde tabletinize indirdiğiniz Whatsapp uygulamasında da Sanal numara yardımı ile profil oluşturabilirsiniz. Artık tablette whatsapp nasıl kullanılır diye düşünmenize hiç gerek yok. Almış olduğunuz Sanal numara ile en hızlı şekilde tabletinizde de Whatsapp profiline geçebilirsiniz.

Numaranızı herkesle paylaşmak istemiyor olabilirsiniz. Hem tablette hem cep telefonunuzda ayrı ayrı profiller oluşturmak da isteyebilirsiniz, bunun için size sanal numara alma hizmeti sunan internet sitelerinden uygun fiyatlı hizmet alabilirsiniz.

Tablette Whatsapp Kullanmak İçin Ne Yapılmalı?

Öncelikle sanal numara hizmet veren internet sitelerine göz atınız. Güvenilir ve kaliteli bir internet sitesi bulduktan sonra, hızlı adımlarla site üyelik işlemlerinizi gerçekleştiriniz. Bu site de ki hesabınıza belli bir miktar para yatırdıktan sonra, artık sanal numaranızı Whatsapp platformunda kullanmak için seçebilirsiniz. İşte ikinci whatsapp kullanma bu kadar basit bir işlemdir.

Bu numarayı tablete kurmuş olduğunuz Whatsapp uygulamasında kullanarak kendimize tablette güvenle kullanacağınız bir Whatsapp profili oluşturabilirsiniz. Şimdi biraz daha detaylı biçimde tablette whatsapp kurma işlemlerini anlatalım,

●      Sanal numara hizmeti almak istediğiniz siteye giriş yaptıktan sonra, uygulamalar içinde Whatsapp’ı seçiniz.

●       Ardından önünüze gelen sekme de numara almak istediğiniz ülkeyi seçiniz. Dilediğiniz ülkeyi seçebilirsiniz.

●      “Numara Al” sekmesine tıkladıktan sonra panelde görülen numarayı kopyalayınız.

●      Bu numarayı, tablette açtığınız Whatsapp kurulum aşamalarında gerekli yere yapıştırınız. Bu sırada ülke seçeneğinizi kontrol edin, numarayı kontrol ediniz.

●      Sonra site üzerindeki panelde almış olduğunuz numaranın karşısına gelecek olan “onay kodu”nu bekleyiniz. Bu kod kosa süre içinde gelecektir.

●      Kod gönderilme aşamasında iken “SMS bekleniyor” yazacaktır. Kod geldiğinde kopyalayın ve Whatsapp’ta numara doğrulama kodu yerine yazınız. Artık tablette kullanacağınız Whatsapp profiliniz hazırdır ve tablette whatsapp nasıl kullanılır biliyorsunuz.

Sanal Numara Alma Hizmetleri Güvenilir Midir?

Birçok kullanıcı bu sorunun cevabını da merak eder. Eğer sanal SMS sağlayan platformları bulabilirseniz, bu hizmet kesinlikle güvenilirdir. Herkes sms onay sitesi diye merak ederken, sanal numara sayesinde hızlı ve güvenilir bir biçimde yeni bir hesap açabilirsiniz.

Kullanmış olduğunuz bu sanal numara ile sanki kendi şahsı telefon hattınızı kullanırmış gibi, rahat edeceksinizdir. İşiniz bittiğinde bu numara ile açtığınız hesabı tamamen kapatabilirsiniz. Numaradan da kurtulursunuz. Evet, tablette whatsapp kullanma ve tablet whatsapp web kullanmak bu kadar kolaydır.

Editör: Mustafa YILDIRIM