Telegram’ın ülkemizde yaygınlaşmasıyla birlikte bir çok farklı Telegram Sohbet Grubu oluşturulmuştur. İnternette vakit geçirirken sıkılan kişiler genellikle Telegram Tanışma Grupları aracılığıyla yeni insanlarla tanışarak sohbet ederek vakit geçirebiliyor. Sizde Telegram Arkadaşlık Grupları arıyorsanız aşağıdaki bağlantıyı takip ederek Telegram Sohbet Grupları ve daha fazlasını bulabilirsiniz;

https://www.telegramtr.net/telegram-sohbet-gruplari-arkadaslik-gruplari/

Telegram Grupları Nedir?

Telegram bir çok ülkede popüler bir sosyal uygulamadır ve çoğu mesajlaşma uygulaması gibi katılabileceğiniz gruplara sahiptir. Telegram grupları temelde büyük bir sohbet odasıdır. Dünya çapındaki kullanıcılar katılabilir ve gerçek zamanlı olarak sohbet edebilir veya uygun gördüğünüzde mesajlara yanıt verebilirsiniz.

Elektrik Tesisat Malzemelerinin Seçimi ve Kullanımı Elektrik Tesisat Malzemelerinin Seçimi ve Kullanımı

Kanallar daha çok haber bültenleri gibi çalışır. Bunlarda kimseye cevap veremez veya sohbet edemezsiniz. Bunun yerine uzun bir mesaj zinciri göreceksiniz; ilgi alanlarınızla alakalı, sık sık güncellenen bağlantıların ve kaynakların bir listesini istiyorsanız bu kullanışlı olacaktır.

Telegram Grubu İle Kanal Arasındaki Fark Nedir?

Telegram kanalları ve grupları aynı görünebilir ancak amaçları farklıdır. Birincisi, kanalların amacı büyük bir kalabalığa mesaj göndermektir. Kanala yalnızca kanal sahibi veya yönetici gönderi gönderebilir. Abone olarak adlandırılan diğer herkes mesajları okuyabilir. Yönetici izin verirse aboneler, X'teki (eski adıyla Twitter) bir gönderiye benzer şekilde mesajlara da yorum yapabilir.

Telegram grupları ise diğer üyelerle mesaj göndererek etkileşime girmenizi sağlar. Telegram kullanan herkes herkese açık bir gruba katılabilir. Özel bir gruba katılmak için mevcut bir üyeden davetiye almanız gerekir. Grup yöneticileri üyelerden gelen mesajları kısıtlayabilir, grubu herkese açık veya özel yapabilir ve diğer üyeleri yönetici yapabilir. Hem kanallar hem de gruplar video, ses, anketler ve daha fazlası gibi zengin medyayı içerebilir. Bir Telegram grubunun 200.000'e kadar üyesi olabilirken, bir Telegram kanalının sınırsız abonesi olabilir.

Editör: Mustafa YILDIRIM