Özgecan;  Türkiye de Ses oldu. Yazıklar olsun bu durumu yaratanlara.

Bakıyorum iki gündür spor programlarında bile kınama yapıldı. Yine bakıyorum dersane önleri, okul önleri, diğer günlerden daha kalabalık insanlar evlatlarını bırakıp hatta gitmeyip bekliyorlar, alıp yavrularını evlerine gidiyorlar.

 İlginç değil mi? Türkiye nihayet huzursuzlaştı. Her gün yüzlerce kadın cinayeti duyuyorduk ama ülkeyi Özge Can kadar acıtmamıştı ki insanlarda bir infial hali oluştu. Bu durum iyi bir şey değil.

Bu sadece küçük bir gözlemdi.

 Esas konu Özgecan. O minik kuzu…

Ülkemizde yaşayan yüzlerce caniden bir kaçı katletti Özgecan’ı… Adeta defalarca yaptığı bir işi yapmış gibi yok etti yavrucağı. Öyle profesyonel ki DNA bulunmasın diye ellerini de yakmış.

 Bak bak.. Cehalet yaratığı, insanlığı öğrenmemiş ama DNA’yı öğrenmiş. Herkes ah ediyor. Binlerce küfür edildi. O yaratık tek değil maalesef binlercesi var. Ne ahlar, ne küfürler düzeltemez bu çirkin insan topluluğunu.

Kadınlar konuşmuyor konuşsa yer yerinden oynar. Her gün yüzlerce kadın tacize uğruyor. Kimi giyiminden, kimi gülüşünden, kimi saçından, ama susuyorlar susmasalar İlk duyacakları sözü biliyorlar. Ve sindiriliyor korkuyorlar.

Namus kavramı sadece kadınların sorunu imiş gibi gösteriliyor. Sürekli kadınlar üzerinden prim yapılıyor.

Bu acı hepimizin acısı eyy kadınlar.. Eylemlerinizde bir olun, bir ses olun siz farklı olun ötekilere benzemeyin.

KADINLAR BİR OLURSA DÜNYA YERİNDEN OYNAR.