Sitemizde yer verdiğimiz bir çok 'özel haber' serisine bugün "CHP'de bomba patladı" haberi ile sürdürüyoruz.
Haberi siteye koyduktan kısa süre sonra özellikle CHP'liler gazetemizi arayarak haberin doğru olup olmadığını söylediler. Arayanlar arasında partinin 'ağır topları' ve aday adayları vardı. 
ESGAZETE olarak öncelikle doğru ve yansız bir şekilde haberleri 'Yaşam kadar hızlı' slagonumuz la örtüşen bir hareketle anında kamuoyuna aktarıyoruz.
Bu yüzden sitemizin her geçen gün 'tıklayan' okur sayımız artıyor.
ESGAZETE olarak diğer bir önceliğimiz var. 'Özel haber'lerle medya içinde haber rekabetini, kaliteyi arttırmak.
Birçok haberimizi, sitemizden alıp kendi gazetelerinin sitelerine koyan bir kaç gazete var.
Ben bunları 'emek hırsızı' olarak yorumluyorum.
Bugünkü özel haberimizi sitemize koyduktan sonra 'Bombacı Bekir' haberi  Eskişehir'deki diğer gazeteler ve haber sitelerinde de 'ESGAZETE Bombası' olarak patladı.
Hemen harekete geçtiler. CHP'li yöneticileri aradı...
Çok kısa süre sonra bu haberimizi kendi gazete sitelerine ve diğer haber siteleri 'kendi haberleri' gibiymiş gibi koyabilirler. 
Bugün Esgazete'den öğrendiği bu haberi yarın gazetelerde 'yeni(!) haber' olarak görüp okursanız şaşırmayın.
Ben bu köşeyi yazarken (Saat 16.30 sıralarında), diğer gazetelerin sitelerinde haberi göremedik. Herhalde haberi araştırıyorlardır.
Yine öncülük yaptık bomba gibi haberi kamuoyuna yansıttık.
Bu haberimizden sonra şunu da iyi bilin. Yarın öbür gün, bu haber üzerine yorumlar yapacaklar. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in vereceği tepki üzerine yazılar yazacaklardır.
Eskişehir basınına renk kattık, hareket getirdik.
ESGAZETE sitesini izleyenler artık haberciliğin de 'yaşam kadar hızlı' olduğunu, kaliteli olduğunu anlıyorlar, karşılaştırıyorlar.