Fransız tül perde modelleri ile evinizi güzelleştirmek artık daha kolay! Geçmişten günümüze gelen tek tip tül perde modelleri rafa kaldırıldı. Yerini yeni tarz, modern perdeler aldı. Perde çeşitliliğinin arttığı son dönemlerde evinizi daha modern daha şık hale getirebilirsiniz. Araştırmalarınızı genişleterek Fransız tül perde modelleri arasından en beğendiğinizi bularak istediğiniz görüntüyü yakalayabilirsiniz.

Modern Fransız Tül Perde Modelleri Hangileri?

Fransız tül perde modelleri sıklıkla tercih edilse de alternatifleri görmek isteyen müşterilere rustik, dantel perde modelleri de sunulmaktadır. Perde almak için kısıtlı bir bütçe ayıranlar için salon tül perde modelleri fiyatları öncelikli sorular arasında olsa da, hanımlar Fransız perde modellerinden gözünü ayıramıyor

1- Degrade Geçişli Fransız Tül Perde Modelleri Farklılık Arayanlar için Tasarlanmış

Fransız tül perde modelleri arasından farklı ve hareketli modeller arayışı içindeyseniz degrade geçişli tül modelleri sizin için tasarlanmış olabilir. Farklı renk seçenekleri ve boyut alternatifleriyle çeşitliliği bulunmakta olup Fransız tül perde fiyatları da seçeceğiniz perde metresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

2- Etek Ucu Nakışlı Tül Modeliyle Sade ve Şıklığı Bir Arada Bulacaksınız

Sadelikten yanaysanız ancak düz bir görüntü de olmasın istiyorsanız etek ucu nakışlı tül modellerini tercih edebilirsiniz. Mobilyalarınız hareketli olduğunda göz yormaması adına uçları nakışlı modeller kullanmanız daha şık bir görüntü elde etmenize yardımcı olacaktır. Fazla detay olmaması mobilyalarınızın ön plana çıkmasına da yardımcı olur.

3- Salon Şal Desenli Örme Tül ile Evinize Hareketlilik Katın

Eşya tercihlerinizi ağırlıklı olarak sade mobilyalardan yana kullandıysanız, şal desenli örme tül modeli ile evinize hareketlilik katabilirsiniz. Zıt modellerin bir arada kullanımı dengeli ve şıklığı yakalamanıza yardımcı olur. Mobilyalarınız sade ise perdenizi detaylı kullanmanız evinizi olduğundan daha şık gösterecektir.

4- Güpür Tül Perde Modelleri ile Lüks Görüntüyü Yakalayacaksınız

Fransız tül perde modelleri ve güpür tül perde modelleri seçerken dikkatli olmanı gereken noktalar bulunmaktadır. Evinize ve bütçenize uygun olmayacak bir perdeyi tercih ederseniz yıllarca mutsuz olabilirsiniz. Doğru renk, doğru boyut ve göz yormayacak ürünler seçmelisiniz. Mobilyalar ile perdeler arasında dengeyi sağlayarak ferah bir görüntü oluşturabilirsiniz.

5- Spor Puantiyeli Desenli Fransız Tül Eviniz için En Doğru Seçim

Spor, şıklığı yakalamak istediğiniz odanızda kullanabileceğiniz bir alternatifiniz daha var. Puantiye desenli Fransız tül perde modelleri spor bir hava katmak istediğiniz odanız için bulunmaz bir seçenek olacaktır. Tül, dantel modellerden sıkıldıysanız değişiklik olması adına puantiyeli ve farklı bir model tercih ederek değişiklik ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

6- Çiçek Desenli Fransız Tül Perdeyle Evinizde Çiçekler Açacak

Fransız tül perde modelleri arasından sıklıkla satın alınan çiçek desenli modeli evlerinize bahar şenliği getirecek. Çiçekleri ve işlemeye seviyorsanız evinizde kullanmak isteyeceğiniz bir model olabilir. Ön planı sade tercih edip arka fon olarak perdenizi çiçek desenli alırsanız şık bir ortam yaratabilirsiniz.

7- Berjer Fon Perde Önünde 5 Çayları Artık Çok Keyifli!

5 çayına arkadaşınızı çağırdığınızda evinizde ağırlamaya utanıyor musunuz? Artık mutsuz günleriniz geride kaldı. Berjerlerin arkasına fon perdenizi aldığınızda eviniz daha şık ve dah güzel gözükecek. Renk tercihlerinizi mobilyalarınıza uygun şekilde seçebilirsiniz. Bu şekilde perdeler hem evinizi daha ferah gösterir, hem de göz yormamış olacaktır.

8- Yaprak Desenli Keten Tül Perde Doğayı Sevenler İçin Harika Bir Seçim

Fransız tül perde modelleri arasında doğaya yakın olmayı sevenlere yaprak desenli keten tül perde sunulmaktadır. Yeşil, beyaz ve kahve ağırlıklı doğal ortamı içinde hissettiren bir ortam yaratmak isterseniz bu tarz tülleri seçebilirsiniz. Keten tül tercih ederken halılarınız ve koltuklarını da perdenize uygun daha rahat ve daha az gösterişli tercih edebilirsiniz.

9- Pudra Noktalı Tül Perde ile Hayallerinizi Yaşayacaksınız

Hayallerinizi gerçek hayata taşıyoruz. Pudra noktalı tül perde ile pembe iç dünyanızı evinize de yansıtabilir keyifli bir ortam oluşturabilirsiniz. Kız çocuklarının odası için de kullanılmaya çok yatkın olan bu tül modelini istediğiniz ölçülerde alabilmeniz de mümkündür. Odanın içine yerleştireceğiniz küçük detaylar, biblolar ile daha güzel bir atmosfer oluşturun.

10- Spor Desen Fransız Dantel Tül Modellerine Hayran Kalacaksınız

Spor desenli Fransız tül perde modeller ve dantel modelleri evinize hem hareket katıp hem de şıklığı ve lüksü aynı anda yakalamanıza yardımcı olacaktır. Alternatif renk seçeneklerini göz önüne alarak seçiminizi yapabilir, evinize farklı bir hava katabilirsiniz. Dekorasyonuna özen gösterip, ince seçimler yaptığınız evinize herkes hayran kalacak.

Fransız tül perde modelleri ve diğer perde modelleri hakkında seçim yapmak konusundan kararsızsanız uzman ekibiyle Perde Outlet sizlere yardımcı olacaktır. Web sitesini https://www.perdeoutlet.com/ ziyaret ederek detaylı bilgiye ve desteği alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM