Çıkarlar yüzünden,  Türkiye'de kardeş kardeşe düşürülüyor.. Hergün bir ana acıyla haykırıyor. Bir evlat hangi koşullarda yetişiyor. Bu durumu kim yaratıyorsa, ya açıklayın ya da ülkeyi barıştırın. Bu güçlerin çıkar savaşı için, evlatlarımız ölmesin. Hangi ocağa yangın düşerse düşsün acı aynı acıdır. Yapmayın etmeyin, ölümler çare değil bunu kim yaparsa yapsın kınıyorum. Biz savaşa hayır diye bağırıyor isek, barış istiyor isek, tüm ülkenin barışını istiyoruz.

Bu ülkede yüzde 70 insanın kaderi ortak bir avuç azınlığın mutluluğu için bu durum kabul edilemez. Ya da bu yaşa geldim hep aynı laflar ile dış güçler, yönlendirmeler oluyor deniliyor. Peki, o zaman neden biz birlik olamıyoruz. Neden doğruları bir araya gelip konuşup tartışamıyoruz. Çok mu zor.? Her konuda yeterli materyaller var. Ortak sorunları bulup, gerçekler budur kardeşlerim diye çıkıp açıklama yapmıyoruz. Sorumluluk hepimizin. Birleri susuyorsa bizler bir araya gelip somut nedenleri bulup yeter artık diyelim. Ölenler öldükleriyle kalmasın.

 

 Ölümler için suçlu aranmasın. bu gün buradan yarın şurdan derken ne geçecek elinize ölen fidanların yaşama hakkını yeniden kim verecek, her zaman olduğu gibi biraz konuşup unutacağız. O böyle yaptı bu böyle yaptı.biz böyle yaparız gibi sözlere doymadık mı artık. Bakın ölenler hepsi gariban insanlar ,Halkın evlatlarına pusu kurup  sırtından vurmak hiçbir insanlığa yakışmaz.Ancak satılık insanlar böyle öldürür insanları ..Günlerdir işid katliamını izlerken de farklı değildi düşüncem bu günde aynı duygularla yazıyorum .Tüm Ülkemizde yaşayan Herkese sesleniyorum dini, dili, ırkı ne olursa olsun gelin birlik olup ülkemizde yapılmak istenen olaylara oyunlara dur diyelim. Bu oyunları ortaya koyup Güzel ülkemizde kardeşçe yaşayalım. Bizim ülkemiz dört mevsimi ile, verimliliğiyle, hiç birimizin ekonomik sorunu olmadan  bize yeter.  Cennet olan ülkeye biliyoruz ki herkes talip derdimiz ülkemiz olsun. Ülkemize sahip çıkalım. Ölmesin artık hiç kimse.