Neyi değiştirirsiniz ki artık.. Günlerce yazdık söyledik. Bu kadar negatif olunmaz sakin olun. Kavga çözüm değil.. Barışçıl ve uzlaşmacı olduğunuz da gerçek aydınları dinlediğiniz de Ülkemiz birlik beraberlik içinde mutluluğa doğru gidiyordu. Her konuda iyiydi..  Ekonomi rahatlamıştı herkes halinden memnundu. Hatta seni eleştirecek söz bile kalmamıştı desem haksız çıkmam..

 Birden değiştirildiniz. Herkesin özel hayatına karıştınız karışmakla kalmadınız yasaklarla baskılarla engel olmaya çalıştınız. Geçmiş yönetimlerden farkınız kalmadı. Sadece kendi efradını düşünmek onların isteklerini doğru yanlış demeden yapmak, diğerlerini ötekileştirmek görevine soyundunuz.  Bunu zaten alt birimleriniz yapıyordu.. ama sizden çekiniyorlar  fazla ileri gidemiyorlardı..Her konuşmanızda ben 70 milyonun başbakanıyım derken içten geliyordu söylemleriniz ..

 Gezi sürecini iyi gözlemleyemediniz. O güzel insanlar o güzel gençler ayağa kalktılar barışçıl sevgi ve espri dolu, sözlerle, eleştirdiler. Hiç dikkate almadığınız gibi o eleştirdiğiniz, geçmiş de yapılanlar gibi yoksaydınız ölümlerine göz yumdunuz.  O gün de yazmıştım bir kere onları dinleyip gözlemleseydiniz Bu günler olmazdı. Onların çıkışı farklıydı. Onlar kendi çıkarları için isyan etmediler. Onlar toplum adına günlerce sokaklarda yatıp bir şeyler hatırlatıp öğretmeye çalıştılar. Hepimize…

Hatırlarmısınız? O çadırlarda hiç para harcamadan herkes karnını doyurdu. O çadırlarda elele tutup birlikte iş yaptılar. Birlikte sokaklarda haykırdılar. Tıpkı sizin de bir zamanlar Dediğiniz gibi bir oldular. Bir olan özgür olur onu başardılar. Ve siz bu güzelliği görüp desteklemediniz.. Etrafınızda bulunan çıkar gurupları sizin yüzünüzü bu tarafa döndürmediler. Onların yaptığı o örnek davranışı isteseydiniz siz tüm insanlığa uygulardınız.buna hem gücünüz hem ekonomimiz yeterdi.

Vallahi niye yalan söyleyeyim ben size inanmaya başlamıştım itiraf ediyorum.. Bu yaptıklarınızı görmeseydim. Çünkü yaşım gereği birçok iktidar sahiplerini tanıdım.  Onlar geldiklerinde daha baştan yani oyları alana kadar benim vatandaşım benim halkım der ama seçilir seçilmez efratlarından fırsat bulup o benim halkım dediğini unutuverirdiler. Siz siyaseti tabandan öğrenerek geldiğiniz için inandırıcı idiniz. Yani acı tatlı olayları yaşamıştınız. Onun için bu sefer tüm halkın hakları için görev yapacaksınız derdim. ama olmadı maalesef. Sizde aynılaştınız.

Ticaret de battığım yıllarda Çok şey şey öğrenmiştim bu öğrendiklerim beni olgunlaştırmıştı. Kim dost Kim düşman artık biliyordum ama batmıştım birkere. Kaybettiklerimizi 15 yıl oldu hala çalışıyoruz kazanamadık. 

SON SÖZÜM ŞU HİÇ OLMAZSA ALİ İSMAİL DAVASINA SAHİP ÇIKIN DA ŞU ACILAR İÇİNDE OLAN ÜLKEMİN YÜREĞİNE BİR SU SERPİN.