HABİBİM ALİMM

Bugün Ali’nin annesi ile birlikte Eskişehir ağladı. Binlerce kişinin oluşturduğu kortej Ali sana sözümüz Devrim olacak diye haykırdı.

Her gün yeni umutlarla geldim Habibim çok özlemiştim seni. Her gün Allah’ıma Ali’mi bana geri ver tek isteğim senden diye dua ettim. Tek isteğimdi Âlim’i bana verseydin Allah’ım Habibimi bana verseydin Ne olurdu.

Babası Alim güzel gözlü yavrum Ramazanın birinci günü gözünü açtın. Ali’min gözü açıldığı gün bu gün yeter ki dön bize her Ramazanın ilk günü adına kurban keseceğim.

 O yürekli abisi Annesine anam Ali senin üzülmeni istemez ne olur anam güçlü ol diye ağıtlar yakıldı. Eskişehir ağladı Ağlama anam çocukların burada diye haykırdı gençler.

Eskişehir    Ali’sini yıldızlara gönderdi. Ali artık Binlerin evladı oldu. Günlerdir DİREN ALİ ESKİŞEHİR SENİNLE DİYEN diller bu gün ağıt yaktı. Ali daha 19 yaşında delikanlıydı çok hayallerimiz vardı alim seninle diye ana bir taraftan arkadaşları bir taraftan haykırdılar.

Ali hataya gönderildi yol boyunca insanların ağlayarak yolcu ettiği Ali hepimizi yaktı.

Yüreği kocaman abisi Yol boyunca daha bir yürekten attı sloganları. Ayrılırken Alim’i götürüyorum ama aklım sizlerde ne olur dikkat edin biz yandık başkaları yanmasın.

 Ne denilir bilmiyorum artık Eskişehir başın sağolsun.