Bize masal okuyanlar çok rahat konuşurlar bizde hemen uyumaya hazırdık. Uyuruz devamlı onlar masal anlatır biz uyuruz.  

İleri ülkelerde kadınlar evde çalıştıkları için sosyal güvenceleri var. Şimdiye kadar gelen yönetimler sizi düşünmedi diyelim... 12 yıldır iktidar olan yöneten Akp  kadınlara hangi hakları, hangi güvenceleri verdi bir düşünün. Çocuk doğurun dedi ama o çocukların yetişmesinde ek bir destek mi verdi. Aldığınız o küçücük  maaşla  senin becerine bıraktı.. Askeri ücretle yaşayabiliyor musunuz? Ek işler yapmadan o para yetiyor mu size.. Her gün yaşadığımız yoklukları  unuttuk mu?

Benim bacılarım benim analarım demekle olmuyor. Biz hem bacıyız hem anayız bu sözlere kanmamız gerekmiyor. Bacım anam derken duydunuz mu size şu hakları vereceğim yaşamınızı kolaylaştıracağım dediğini.. Ben duymadım. Ama siz alanlara çıkıp en önde onlara hala alkışlarla destek veriyorsunuz.

Uyanmanın zamanı artık,. 5 yılda bir uyanalım en önemli olduğumuz günler oylarımızı vereceğimiz günler önemimizi hatırlayın, hatırlayalım.  Demokrasi herkesin sürekli dile getirdiği bir şeydir.

 Korkmayın demokratik hakkınıza oylarınızı kullanarak sahip çıkın... Uyanın artık. hatırlayın çalıştığınız saatleri ve aldığınız ücreti..Sizin bir ayda aldığınız para size masal anlatanların bir saniyede harcadığı paradır. Bunu düşünün.. Ömür boyu çalışıp didinip uğraşıyorsunuz.. Onurluca çalıştınız, emekli olduğunuz da bir eviniz bile olmadı. Hadi bir ev sahibi oldunuz diyelim nelerden fedakârlık yaptınız. Size şükretmeyi öğretenler kendileri yıllardır kat, yat, araba yığınlarca paraları oldu ama hala şükretmediler… Bir de Ayakkabı kutularında kendi aralarında paylaşmakla bitmeyen sizin alın teriniz, emeğiniz olan paralar saklanıyor.  Yıllarca çalıştınız, yılda bir kere izin kullandınız neden hiç düşünmüyorsunuz bu kadar zengin bir ülkede bu paralar sizlere niçin dönmüyor.

Evlerinizde şu an da kaç kişinin köşesinde yarın için parası var. Ödemekle bitiremediğiniz banka kartlarını söylemiyorum...

En son sözüm de şu bu kadar negatif bu kadar kavgacı bir yönetim şekli bu yaşıma geldim görmedim. Bu kavgacı üslubu sevenler “Bizi sevgisinden yaratanın emri birbirinizi koşulsuz sevin “dir. Sevgisiz Kavgacı Yönetimler istemediğimizi oylarımızla gösterelim. Haydi kadınlar…