Eskişehirspor’da neler yaşandı ve kulübü neler bekliyor, taraftarın kafasındaki bir çok sorunun cevabını bu yazıda yazmaya çalışacağım.

Öncelikle Başkan Osman Taş’ın bırakarak tekrar dönmesi yönetimde huzursuzluk yarattı.

Neden bıraktı, neden geri döndü?  Sorularını cevabını arıyor bazı yöneticiler.

Son toplantıda Osman Taş, ödemeler için futbolculardan ve teknik heyetten Cuma gününe kadar süre istedi.

Teknik Direktör Fuat Çapa yaptığı açıklamada ültimatom vermişti. Çapa açıklamasında bu ültimatomu Osman Taş’ın kendisinin istediğinin de altını çizdi.

Herkes şimdi Cuma günü akşamına kadar sorunların çözümünü bekliyor. Başkan Osman Taş da   görevi bıraktığı dönemde bulduğu kaynaktan para almak için İstanbul’a gitti.

Verilen bu söz yerine gelmez ise Eskişehirspor’da teknik heyet, yönetim ve futbolcu bazında fırtına kopabilir.

İcraların arka arkaya gelmesi ve zamanlaması hayra alamet bir durum değil. Hainlerin harekete geçtiği bir gerçek gibi görünüyor.

Başka bir hainlik ise sahte hesaplar üzerinden Teknik Direktör Fuat Çapa’nın yıpratılmak istenmesi.

Yani kulüpte başka bir gurupta Teknik Direktör Fuat Çapa üzerinden operasyon çabaları içinde. Bazı gıt zekalılar da bu sahte hesaplara uyarak gereksiz eleştiriler içerisine giriyor.

Eskişehirspor’un geçtiğimiz ve bu sene ve önümüzdeki 5 yıl Teknik Direktör Fuat Çapa’ya ihtiyacı var.

Fuat Çapa sadece saha içini yönetmiyor. Futbolcuların takımdan ayrılmaması için inanılmaz bir mücadele içinde…

Ayrıca Keçiörengücü maçı öncesi Kamal Issah’ın kaldığı evin kirası ödenmediği için evden atılmak istenmiş. Takım içindeki gruplaşmalarla da mücadele ediyor Çapa…

Kaptanlık mücadelesi içinde olanlarla da işin ayrı bir durum…

Anlayacağınız diğer teknik ekipler gibi kafası sadece saha  içinde değil.

Üç gün sonra kaçanları gördük. Ayrıca kim gelir. 3 ay sonra kaçar. Yapmayın beyler heykeli dikilecek birisine anlamsız eleştiriler de bulunmayın.

Başka bir isim olsaydı bu takım geçen yıl küme düşmüştü.

PEKİ NE OLACAK

Eskişehirspor’da hiçbir yerden gelir yok. Beklenen ETİ sponsorluğundan gelecek paranın hemen gelmesi mümkün görünmüyor. Başka da bir kaynak yok. Bu nedenle Başkan Osman Taş’ın görüşmeleri olumlu sonuç vermez ise -6 puan gelme olasılığı, bazı futbolcuların takımdan ayrılması da yüksek bir ihtimal. Hatta Teknik Direktör Fuat Çapa da ayrılmanın sinyallerini verdi. Eskişehirspor için son 24 saat desek hata yapmamış oluruz.

Dua etmekten başka çaremiz kalmadı…