Eskişehirspor  bıçak sırtından geçiyor. 1 ay içinde takımın küme düşüp düşmeyeceği belli olacak. Bu sadece bir lig küme düşmek anlamına gelmesin. Karanlığın en ağırını yaşayacağız. Bu ligden düşmek demek Eskişehirspor'u kısa sürede amatör ligde görmek demek olacak.  Nedenlerini yazmak uzun sürer. Bu şehir karar aşamasında...

Peki yönetim ne yapıyor?

Transfer tahtasının açılması için şehirden yaprak dahi kımıldamıyor. Suyun başında bulunan bir kişi "hadi şu tahtayı açalım" demesi yetecek aslında. Ama kimseden la çıkmıyor. Bu şehir 6 -7 milyon TL'yi rahatlıkla kısa sürede toplayabilir. İmza vermeyenleri ikna edebilir.

Daha önce başarıldı, peki nasıl oldu. Seçim sürecindeydik, başardık.

Yönetimin A-B-C planları  hazır.

A planında 10 milyon TL'ye yakın para toplamak için girişimler yapıldı. Şimdi beklemeye geçildi. Bu girişimlerden birisi Vali Erol Ayyıldız.

Diğeri ise tesislere yapılması planlanan yeni yatırım için yap işlet devret modeli için yatırımcılar ile temasa geçildi. Sıcak bakanlar var...

Sponsorluk için başka girişimlerde mevcut.

Para konusunda bu hamleler yapıldı ve beklemeye geçildi.  

B planı için transferi gündemde olan futbolcuların satılması var. Satışı yapılıp belli bir gelir elde edilecek ve transfer tahtası açılacak. Ancak resmi bir teklif henüz yok.

C planında  ise biraz para bulunacak. Eski futbolculardan özellikle boşta olanlar ile irtibata geçildi. Başta Erkan Zengin takıma gelmeye yakın görünüyor. 3-5 futbolcu gelecek ve imza vermeyenlere çağrıda bulunacak.

Özün sözü bu şehir azcık kımıldasa tahta açılacak..

Hoca konusuna gelince, transfer tahtası açılamaz ise Eskişehirli bir teknik adam konusu ağır basmaya başladı.