İzmir YHT hattında Eskişehir neden görmezden geliniyor? İzmir YHT hattında Eskişehir neden görmezden geliniyor?

 Kahya, “Uzun yıllardır, partim için, partimin hemen her kademesinde elimden geldiğince mücadele ettim. İl Başkanlığı düşüncemde gene bu konu üzerine, çağdaş kentimize ve partimize daha faydalı olabilmek için netleşti. Uğruna mücadele verdiğimiz tüm toplumsal kesimler için buradayım. Bir demokrasi şöleni, bir bayram havasında geçeceğine inandığım il kongremizde yeni bir heyecan ve azimle göreve talip olacağım. Uzun ve meşakkatli bir serüvene başlayacağımızın bilinciyle, sizlerin huzurundayım.” dedi. 
“TALEBİMİZ ‘BİZ’ OLABİLMEK”
Halk için halkça bir yaşam mücadelesi amacında olduklarını belirten Kahya, partisini yakıştığı yere getirme çabası içinde olduklarını vurguladı. Kahya, “Bizim talebimiz, sen-ben-o demeden biz olabilmektir. Bizim talebimiz, kadınlarla ve gençlerle birlikte yola çıkmaktır. Kadın mücadelesini kotalarla sınırlayarak değil, eşit bir zeminde hakça ve özgürce gerçekleştirmek için, Gençleri sadece işimiz düştüğünde hatırlamak için değil, onların heyecanlarını ve kararlılıklarını paylaşarak onlarla mücadele etmek için, onlarla geleceğe dair umutlu hayaller kurmak için buradayım. İşçilerimizin, emekçilerimizin, emeklilerimizin dertlerine bir nebze olsun çözüm üretebilmek için, bulunduğumuz her platformda onların haklarını savunmak için buradayım.” ifadelerine yer verdi. 
“ÖNCE CHP’DE DEVRİM”
Kahya, “Bizim yol öykümüz, partimizi en yükseğe taşımak için, örgütün vicdanını duyurmak için, partimizin evlatlarına sahip çıkmak için, gereken yerde gereken kişiye örgüt adına hesap sorabilmek için, kısacası her şey çok güzel olacak diyebilmek içindir. Önce CHP'de devrim ve değişim ardından Türkiye'de devrim ve değişim diyerek sözlerimi noktalıyor, hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 
Kendisine yönlendirilen aday olma sürecine ilişkin konuşan Kahya, “Partimi bir üst noktaya taşıyabileceğimi, partim adına yapabileceğim çok şey olduğunu hissettiğimi bildiğim için adaylığımı koydum. Partili arkadaşlarımla yapabileceğimiz çok şey olduğuna inanıyorum.” şeklinde açıkladı.

Editör: Mustafa YILDIRIM