Günah kavramı, fikri çocukluğumuzdan bu yana hepimize her konu da öğretilmiş ve günahın kötü bir şey olduğunu iyi anlatmışlar ve bu günah sözü nasılsa hepimizin diline tespih olmuş.

Biri hayvanlara kötü davransa yapma çocuğum günah.. Yanlış,yalan, bir şey söylense söyleme günah! Haksız bir durum karşısında  sen haksızsın günah!Hatta senin günahına ortak olamam denilirdi..

Günah Günah!!!

 Bu kadar çok dilimize tespih yapılmış bir sözle büyütülmüş insanlar olarak günah kavramı bu kadar basite alınmışmıydı hatırlamıyorum.

Seçim yaklaştı aylardır propagandalarda ,Mükemmel tespitler,sözlerle karşılaşıyoruz.Ne güzel  12 yıllık  süreçte halkın sorunlarını çok iyi analiz etmiş dolu dolu siyasi partiler.

CHP ülkenin ve insanların sorunları ve sıkıntılarını çok iyi, mükemmel; tespit etmiş. Her sözü gerçekten alkışla karşılanıyor.

 MHP yine öyle güzel söylemlerle halkın sorunlarını dile getiriyor.Birlikte yürüyelim diyor.

HDP ise öyle yürekli sözler ediyor ki ,insanın yüzü gülüyor..

SP Saadet partisi ülke de haktan günahtan sık sık söz ediyor.bir özlemimizi dile getiriyor . Saadete, Mutluluğa gelin diyor.

Gelelim AKP ye  Kadın genç girişimcilere büyük destek diyor şaşkınlıkla izliyorum. Yol, uçak hava alanı hatta tüfek bile icat ettiklerini söylüyor. Yine şaşkınlıkla izliyorum. Halkın 12 yıllık iktidarında yüzünü güldüremediğini söylemiyor. Fakir;  Yine fakir.  Zengin;   daha da zengin. Bir işçi, Memur 30 yıl gece gündüz çalışıyor bir ev belki zor alıyor. Ama Akp iktidarında 30- 35 yaşında trilyoner olanları görüyoruz, duyuyoruz.

  CHP MHP HDP SAADET partilerinin tespitlerini AKP görmedi mi?

Akp Sağlık diyor, doktor diyor, Doktorlar öldürülüyor. Sağlık personeli zor koşullarda görev yapıyor.

 Bu halk her gün oralarda o söylenenin doğru olmadığını yaşayarak görüyor. Buna rağmen hala oy alıp seçilirse ben halkı suçlamıyorum herkes gibi suçlu kediler olacak. İzlenimim şu halkın AKP ye kırgın  olduğunu görüyor dinliyorum..Halkı kıran üzenlerin cevabı çabuk olur.AKP giderse siz seçilenler onlara benzerseniz sizin de cevabınızı Halk verecektir .şimdiden Vaatlerinizi kafalarımıza yazdık bilesiniz…

HALKI DÜŞÜNMEYEN KENDİNİ HALKIN ÜSTÜNDE GÖRENLERE bizim öğrendiğimiz günahı da hatırlatmak istiyorum..