ADALET yürüyüşü başladığında 6ıncı  ve 20 ci  gününde 6ıncı gününde 5 km 20inci gününde 8.4 km yürüyebildim. Yol arkadaşlarım daha fazla yürüdüler.

Yaşım 58 ama 70 .75 yaşında yürüyenleri gördükçe onlarla sohbet ettiğimde hiç gelmek istemedim.  Bu anlamlı Hak .Hukuk. Adalet arayışı içinde olmak ve haklı talebi haykırmak istedim.

İzlenimlerimi okuyunca bu haklı talep , Her gün büyüyen bu sese sıradan söylemlerle geçiştirmeye çalışanlara söyleyecek tek sözüm Adalet bir gün herkese lazım olacak.

İzlenimlerime geçmeden, son günlerde dilimde Amerika katil katil diyen Mahzuni şerifin türküsünü dinleyerek satırlarımı yazıyorum. Nerden çıktı bu derseniz gündemi takip ediyorum. Yunanistan gemimize ateş etmiş neden denildiğinde ihbar aldık ve ihbarı Amerika yaptı diyorlar.

İşte tam bu noktada 70.75 yaşında olanlar ve bu Adalet yürüyüşünde yaşamımız süresince Mahzuni’nin de söylediği gibi, haksızlıkları, hainlikleri her zaman haykırdık. Ömrümüz bitmeden,  güzel Ülkemiz de  Hak, Hukuk, Adalet, Eğitim, Barış içinde  evlatlarımız ve torunlarımızın huzurlu yaşamalarını istiyoruz.

Yağmur yağıyor yağmurluk giymek istiyorsun yürürken zorlanıyorsun, bakıyorsun ki arkada tanımadığın biri yardım ediyor giymene güler yüzle. Yürümekte zorlanan yada rahatsızlanan lara yoldaki araçlar gönüllü olarak alıp mola yerine bırakıp yollarına devam ediyorlar.

Etrafta ağlayarak izleyenler, destek olanları gördüğünde gözyaşlarını tutamıyorsun ne hala geldi güzel Ülkem. Daha güçlü yürürsen her şey yolun sonunda düzelecekmiş gibi biraz daha adımlarını güçlü atıyorsun.

Çok zor mu? Adalet yürüyüşü yapanları karalamak yerine ,hepimizin kardeş olduğunu yeniden düşünseniz , bizim her zaman birbirimize ihtiyacımız var .Son günlerde Ülkemizin başında dönen oyunlara başta Amerika olmak üzere  karşı duracak bu halk lazım. Çünkü Adalet yürüyüşünde olanların tek kaygısı ülkesi ve bu ülkede haksızlıklara uğrayan insanlar.

Ne size şirin gözüküp işleri yolunda gitsin diye talepleri var. Ne  yerimden olurum korkuları, Ne de kimseden bir çıkar beklentileri. Tek arzuları  HAK HUKUK ADALET.