Ben hatırlamıyorum hatırlayanınız varmı? Yaşımız gereği defalarca seçim ve sonuçlarını gördük. Böyle uzlaşmasız böyle dayatmacı bir durum olmadı. .Gençecik Askerler, polisler ,Gençler ölüyor.Analar ağlıyor feryat ediyor.

 Ülke ekonomik sıkıntıda. Herkes herşeyi bitarafa bırakıp sadece kimi hesap soracağız diyor.. Kimi Vatan sağolsun diyor .Anaların ağıtlarını kimse duymuyor.

Bu ülkede birlik beraberliği yeniden inşa edecek insanlar yokmu ? bir araya gelip bu ülke hepimizin kapatın el kapılarını biz birbirimize yeteriz. Birlikte çalışır birlikte üretiriz.  Bize bizden başkası dost olmaz. Çünkü bu vatan lafla değil gerçekten cennet ve bakir.. Herkesin ağzını sulandırıyor. Tam bağımsız Türkiye  isteyenler kapımızı kapatalım içimizde yeniden kardeşçe, özgürce,herkesin birbirini farklılıklarıyla kabul ettiği kimsenin ötekileştirilmediği ,daha dün savaşta omuz omuza  birlikte öldüğümüz vatanımıza hep birlikte sahip çıkıp birlikte  yaşamayı deneyelim bu ülke bizlere yeter de artar bile diyecek kimse kalmadımı..

Benim hala umudum var bu ülke bir olur birlik olur. Yeterki kişisel çıkarlar bir taraf edilsin... Ölmek öldürmek çözüm değil. Bunun ardı arkası gelmez. Hiç kimse garibanın çocuklarıyla yiğitlik yapmasın.Garibanlar daha zor büyüttüler o yavruları.

 Bu acı bu ölümler onları daha da çok acıtıyor. Örneğin  üniversite bitirtmiş kuzusuna iş bulamadığı için polis olmuş..Bedel ödeyemediği için asker olmuş. Analar ağıtları, param yoktu yavrum bile bile ölüme gönderdim diye çığlık atıyorlar..

 Bu zengin ülkemizin böyle acılar yaşaması gerekmezdi diyecek kimse yokmu? Tüm planlar Ekonomik sıkıntıları yaratanların planları bunu bilmiyormuyuz.

Israrla gün bir olmak vakti diyorum. Bir olup bu oyunları bozalım diyorum..Kim sevdiği komşusu, kardeş dediği insanın ölümünden yokluğundan sevinç duyar  Biz böyle bir toplum değiliz. Birinin canı acısa hepimiz onun üzüntüsünü çekeriz. Böyle güzel bir insan topluğuyduk ne oluyor bize..