Bağlama anlamına gelen lashing ile iki veya daha fazla cismi sert bir şekilde birbirine sabitleme anlamına gelir tam olarak.  Bağlamalar en yaygın şekilde olmak üzere ahşap direklere uygulanır. Genel olarak izcilik ve Denizcilik ile ilişkilendirilse de pek çok alanda bu hizmetten faydalanılabilir.Kısaca gemi olsun treyler olsun ve konteyner üzerine yüklenmiş olan kargaların olsun garantili şekilde ilerlemesinde kullanılır. Yani taşıma esnasında güvenlik için ilerleme esnasında meydana gelebilecek sorunlara karşı korunma oluşturmak için önlem alınması işlemi olarak tarif edilebilir lashing Bağlama.

Lashing Hizmeti Nedir?

Lashing yani bağlama hizmeti tam olarak bir güvenlik sistemidir. Günümüzde hem iş sağlığı açısından hem toplumsal hem de ekonomik açıdan güvenlik çok önem arz etmeye başlamıştır. Bizde kurum olarak sizlere güvenlik konusunda lashing hizmeti veriyoruz. Sizleri güvenli taşımacılık ile güvenle tanıştıracak olan lashingman sitemizden bilgi ve destek alabilirsiniz. Lashingman sitemizi tercih ettiğiniz takdirde vermiş olduğunuz hizmetler ile ilgili detay ve yük sabitleme hizmeti konusunda bilgi alabilirsiniz.

Lashing Hizmetinin İşleyişi

İşletmemizin şirket anlayışı ile doğru kararlar ile doğru büyümeyi gerçekleştirerek, hizmet filomuzu ve şubelerimizi geniş yelpazeye yayıyoruz ve böylece hizmet kalitemizi yüzde yüze çıkarıp en üst seviyede tutuyoruz. Lashingman sitemizi ziyaret ettiğiniz anda üstün hizmet anlayışımız ile sizlere en iyi şekilde en güvenli ve garantili hizmeti sunacak olmaktayız. Lashingman sitemiz üzerinden genel olarak lashing konusunda bilgi ve destek alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM