Bir parti düşününki ilçe başkanları ile küs bir il başkanı...

Bir parti düşününki yerel seçimlere bir yıldan az bir süre kalmış olmasına rağmen il yönetiminin yarısı ile küs bir il başkanı…

Bir parti düşününki ilçe başkanını partiden ihraç etmek için elinden geleni yapan bir il başkanı…

Bir parti düşününki Eskişehirli genel başkan yardımcısının parti tabanı ile bir türlü yıldızının barışmıyor…

Bir parti düşünün ki ilçe başkanı istifa eden…

Bu parti Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi.

Bugün MHP Odunpazarı Kadın Kolları şehit ailelerini unutmayarak öğretmenevinde bir yemek organize etti. Yemeğe İl Başkanı Ayhan Sezer geç katıldı. Sonlara doğru geldiği yemekten kısa süre içinde ayrıldı. Tepebaşı İlçe Başkanı Abdürrezzak ile doğal olarak bir araya gelmedi. Odunpazarı İlçe Başkanı Sercan Ulucan da yanında pek rahat değildi.

Ayrıca il başkanlığı Abdürrezzak Aktaş’ı ihraç etmekte kararlı. Aktaş disipline sevk edilmiş ve ihraç isteği ile genel merkeze dosyası gönderilmişti. Genel merkez oylamanın açık yapıldığı gerekçesiyle usül hatası yapıldığını belirterek dosyayı geri gönderdi. İl başkanlığı bunun üzerine Aktaş’ı tekrar disipline sevk etti. Disiplin yarın tekrar bir araya gelecek. Yani il başkanlığı ilçe başkanını göndermede kararlı.

Peki doğru olmayan bir şeylerin yaşandığı partide başarı gelir mi? Elbette hayır. Buna neşter vuracak olan kim, bence Eskişehirli olan Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel.

Peki onda bu kabiliyet var mı? Bunu zamanla göreceğiz…