Rıza Kandemir Ral Yatırım Holding’in 2024 yılındaki hedeflerine ve yatırımlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ral Yatırım Holding; eğitim, inşaat ve yenilenebilir enerji sektöründe öncü projelere yatırımlara imza atmaya devam ediyor.

Eskişehir OSB bir çekim merkezi Eskişehir OSB bir çekim merkezi

Rıza Kandemir, Viranşehir’de hayata geçmesi planlanan GES ve RES projelerinin yanı sıra Hatay’daki New Tower projesi için de çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı. Projeleri 2024 yılı içerisinde tamamlayarak Türkiye’ye olumlu bir katkı sağlayacaklarının altını çizdi.

Rıza Kandemir Ral Yatırım Holding’in 2024 Yatırımlarını Değerlendirdi!

En büyük hedefleri; küreselleşme, sürdürülebilirlik, rekabet sistemi içinde kar elde edebilmek olan Ral Yatırım Holding, 2024 yılı içerisinde farklı sektörlerde karlı yatırımlar yapmaya devam ediyor. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, yeni yıl hedeflerinde GES, RES, GYO ve New Tower projeleri olduğunu belirtti.

“2023 yılında şirket, gerek hasılat ve kârlılıkta gerek nakit yaratma kapasitesinde başarılı sonuçlar elde etti. 2024 yılında da yenilenebilir enerji projeleriyle değer yaratmaya devam edip sektörde bu alanda öne çıkacağız.” sözleriyle dikkat çeken Kandemir, 2024 yılı için yeni hedeflerinin ve yatırımlarının olduğunun haberini verdi. Ral Yatırım Holding olarak farklı sektörlerde öne çıkmayı hedeflediklerinden söz eden Rıza Kandemir, yatırımlarını 2024 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini dile getirdi. “Şirketimizin devam eden projelerinin toplamı 5,9 milyar TL’ye ulaştı.” sözleriyle de dikkat çekti.

Editör: Mustafa YILDIRIM