Su işinde deli para var ben size diyeyim. Baksanıza Büyükerşenin zam haberini duyan en kötüsü 400 TL Büyükerşenin bankamatiklerine para yatırma telaşına girdik bende dahil. Bir spor salonu ve bir ev olunca yatırdığım parayı siz düşünün zammında %70 olacağını düşününce ne kadar çok su doldurursak o kadar ay idare ederiz dedim bu da zamsız su tüketimi demek. Hal böyle olunca kuyruklar da epey uzun oluyor tabii.

Bu suya yapılan zam çok konuşulacak hatta çeşmelerden akan suyu sadece temizlikte kullandığımızı düşünürsek üzerine günlük içme suyuna da 8.5 TL den ayda 250 TL de verdiğimizi de hesaba katarsak biz belediye çalışanlarının, maaşı, tüm fuzuli giderlerini önümüzdeki sene için Eskişehir halkı sadece iki günlük kuyruklarda sudan sebep ödüyor.

 Böyle Başkanlığı bende yaparım yap zammı geç. Türkiye'nin en pahalı şehir içi ulaşımı da bizde gerçi İstanbul ve İzmir'le yarışırız.Şimdilik kartlar doldu bir kaç ay zamsız idare edeceğiz lakin karttaki sular bitince %70 zamlı sularla herkes yıkanmaya korkar sanırım, yıkanamayan Eskişehirlileri sıkış tepiş Türkiye'nin en pahalı tramvayında hayal etsenize bir. Kokuşmuş zihniyet halkının da gerçekten kokmasını istiyor galiba. Türkiye'nin gündemine bir kez daha oturan Eskişehir su meselesi çok su götüreceğe benziyor.