Dün başka bu gün başka alanlarda olup tek amaçları çıkar yalakası olanlar fikri yok bilinç sıfır hayatında kendini geliştirecek bir kitap okumamış okusa da  dar beyniyle ne dediğini anlamamış  olduğundan üslup bilmez saygısızlıkla meydanlarda laf sahibi olanlar kadar bu varlıkları hak sahibi edenler bu vebali nasıl ödeyecekler.

  Bir konuyu ya da bir olayı eleştiri yada laf edecekseniz bu konuda ne kadar donanımınızın olduğunu bir gözden geçirin. Her alanda bilir kişi olmaya soyunmuşlar bakıyorum avukat da kendileri hakimde kendileri olmuş. Konusunda uzman olan insanlar şaşkın. Bu toplumun önünde kendilerini görenler acaba tüm şımarıklığı bir taraf bırakıp bir gece kendilerini gözden geçirmek için zaman ayırt ederler mi merak ediyorum.

Sabrımız kalmadı ben de artık böyle düşünüyorum. Olgunluk çağında daha uzlaşır daha barışçıl ve tahammüllü olmayı kendime ilke edinmişken benimde bu duruma canım yanıyor. Olgunluk diyorum tabiî ki benimde her insan gibi cahiliye dönemim oldu. Ama hiçbir zaman saygıda kusurlu olmadım. Haddimi hep bildim. Ama şu duruma bakınca beni de isyan ettirdiniz.  Böylemi olunmalı idi. Sürekli insanları tahrik ederek mi insan olunur? Ya da daha hümanist saygılı ve haddini bilerek mi insan olunur. Bir söz vardır herkesin dilinde( beni günaha sokmayın) diye bu sözün içeriğini anlatmayacağım ama sen günahkâr oluyorsan beni de zorlama demekti benim anladığım Günahın içini boşaltmayın günah sadece namaz kılmamak, oruç tutmamak la olmuyor.  Olmazsa olmazlar var bilmeden bildiğini söylemek gibi . Emeği güzelliği başarıyı yok etmek gibi. Haksızlık karşısında duranlara doğruyu söyleyenleri sahipsiz bırakmak gibi.

Hakla adaletle ve tarafsız bir görevli çıksa. Tek görevi tüm insanların kazançlarını araştırmak olsun kaç kişi alın teriyle yaşıyor kaç kişi kolay kazanmış.   Daha sonra ki araştırması sadece kaç kişi yalan söylüyor kaç kişi doğru. Böyle bir araştırma sonucunda. KAÇ KİŞİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK OLUR. düşünmek lazım.