AK Parti Eskişehir Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı ziyaret etti.
AK Parti Eskişehir Başkanı Gürhan Albayrak, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Ayşen Gürcan, Fatih Dönmez ve Nebi Hatipoğlu, Bakan Kacır'a ziyarette bulundu. Milletvekili Hatipoğlu, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Hatipoğlu'nun paylaşımında, "Şehrimizin sanayi, teknoloji ve üretim vizyonunu güçlendirecek başlıkları değerlendirmek üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ettik. Değerli bakanımıza paylaştığı kıymetli ve yapıcı görüşler için teşekkür ediyorum" ifadeleri yer aldı.
AK Parti Eskişehir Teşkilatı'ndan Ankara çıkarması
AK Parti Eskişehir Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı ziyaret etti.
Yorumlar
Trend Haberler
7. kattan düşen işçi hayatını kaybetti
Kimsesizler mezarlığından çıkarılıp Eskişehir’e defnedildi
Baz istasyonuna bakım yaparken çatıdan düşen işçi ağır yaralandı
Odunpazarı Belediyesi’nden kadınlara üretim ve dayanışma alanı
Bir Eskişehirspor Efsanesi daha aramızdan ayrıldı
Müdür Yardımcısının Yüzüne Sıcak Çay Fırlatıldı




