Değerli okuyucular bu yazımda Eskişehir gündemi ile ilgili kısa kısa yorumlarda bulunacağım.

Bu hafta sonu Emirdağlılar Vakfı’nın seçimleri var.

Birileri her seçimde olduğu gibi birleşelim diye tutturmuş gidiyor. Anti demokrasinin başka bir örneği sergileniyor. Bir önceki seçimde birleşildi de ne oldu. Koltuğu sağlamlaştırmanın başka modeli. Kanmayın bu oyunlara Emirdağlılar...

Rekabet her zaman başarıyı, iyi hizmeti getirir.

TARIMI YOK ETMEK İÇİN HERŞEY YAPILIYOR

Pandemi ve Rusya Ukrayna savaşı tüm dünyaya tarımın önemini bir kez daha gösterdi. Ancak tek ders almayan ülkenin Türkiye olduğunu gözlemliyoruz. Çiftçiye destek parası vererek tarım sorunu çözülemeyeceğini iktidar maalesef anlamış değil.

Değerli dostum Cihan güzel bir konuyu gündeme taşımış.

  Tarım Bakanlığı'na bağlı TİGEMEskişehir’de skandala imza atmış.  TİGEM’in Mahmudiye ilçesi Topkaya Mahallesi Esenbel mevkiinde 20 bin dönüme yakın arazisi ekilen buğday tarlası yabani ottan geçilmiyor.

  Öyle ki adeta çiçek tarlasına dönen arazide buğdayı görmek mümkün değilmiş. Elimizden yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor.

GELELİM ESKİŞEHİRSPOR’A

Seçim gene geldi dayandı. Bu yıl transfer tahtası açılamaz ise amatör kümeye kesin düşeriz. Açılır ise onun da garantisi yok ancak bir umut doğacak.

Eskişehirspor’un tarih olmasına bir basamak kaldı. Bu kulübe ve şanlı tarihe yazık etmeyelim.

Aslında maddi tablo çok karanlık değil. Kulübün gelirlerine bu sezon ekstra 20 milyon katkı sunulabilirse bu takım şampiyonluğa oynar.