Eskişehirspor’da son dönemde kamuoyuna yansımaması gerekenler gazetelerde çarşaf çarşaf yer aldı. Evin yatak odasındakiler sızdı. Sonradan bazı konuların üzerine 2 konup servis edildiği anlaşıldı.  Bu durum küçük sinek miğde bulandırır atasözünü hatırlatıyor. Önceki gün Es Es’teki köstebek başlıklı yazım büyük ilgi gördü. Binin üzerinde tıklanma aldı.

Bu konuyla ilgili biraz çalışma yaptım. Bir yönetici ile görüştüm çalışanlardan şüphelendiklerini söyledi. Bir çok çalışanla telefonla görüştüm üç yönetici ve iki çalışanın ismini verdiler. Çalışanlar, “Toplantıda konuşulanları bizim duymamız imkansız topu bize neden atıyorlar. Köstebeği içlerinde arasınlar”dediler. Seçimler yaklaştıkça daha çok dedikodu ve sızmalar yaşanacak. Gelişmeleri takip edip köstebeği aramaya devam edeceğim.

Ayrıca üyelerin bir çoğunun aidatlarını ödemediğini öğrendim. Aidat ödemeyen oy kullanamayacak. Mesut Hoşcan yönetimde bulunduğu sürede  80 civarında üye yapmış. Halil Ünal’da iktidar gücünü elinde bulundurmanın şansı var. Seçime kadar daha çok gelişmeler yaşanacağa benziyor.