Engelli derneklerinde gönüllü çalışmalarım oldu.Bir  Çoğunu iyi tanırım.. .
Bugün de( İcad) işitme engelliler dernek yönetiminde olduğum için Yönetim olarak, Valiliğin düzenlediği ramazanın ilk iftariyesine katıldım. Engelli dernekleri ve aileleri katılmışlardı. Her Ramazanda Başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere Tepebaşı belediyesi, Odunpazarı belediyesi gelenek haline getirdiler. Ve herkes bu konuda oldukça memnunlar.
Bu gün Eskişehir Valisi Sayın  Güngör Azim Tuna’yı ikinci kez dinliyorum Konuşmasının başı ve sonu sevgi temelli..
 İçimde olan kırgınlığı gizleyemesem de bu konuşmayı içten bir şekilde dinledim. Kırgınlığımın adı Ali İsmail Korkmaz dı. Ve talihsiz açıklamaları idi. Bu güne kadar Eskişehir Valisi için hiçbir yazı yazmadım ama konuşmayı dinleyince kırgınlığım devam etse de bu satırları paylaşmak istedim.
Koşulsuz sevgi benim sürekli üzerinde durduğum bir kavramdır. Sevgi koşullu olmaz. Ve inanan inanmayan herkesin bu güzel dünyada birbirini sevmek ve empati kurarak davranması gerekir. 
Eskişehir Sevgi kentidir. İsmi AŞKI Şehirdir. Aşk ilahi bir duygudur. Ve koşulsuzdur. Aşkı şehir ismi bu kente çok yakıştı. Bu kente gelenlerde yaşayanlarda bu davranış içinde sevgiyle bütünleşiyordu..
Taki Ali İsmail Korkmaz Bu şekilde aramızdan alınana kadar. Ben Sivaslıyım Sivas olayları Tüm Sivaslıları acıtsa da bu kirli savaş nedenleri ortaya çıkmadıkça her 2 Temmuz da acılarımız yenilenir bizim. 
İşte Ali İsmail Korkmaz içinde aynı duygulardayız. Bu acının hafiflemesi için bu kentin sevgisini birliğini bütünlüğünü sevgiyle adaletle sonuçlanması herkesi mutlu edecektir. 
Ve bu gün Sayın Vali Güngör Azim Tuna’nın Bu içten konuşmasını da Kırgın dinlemeyeceğiz.  
Konuşmayı köşemde koşulsuz sevgimle paylaşıyorum.
Bütün savaşların, kavgaların, anlaşmazlıkların temelinde yatan asıl sebebin sevgisizlik olduğunu ifade eden Vali Tuna, şöyle konuştu:
"Çağımızın en büyük engeli ve hastalığı da sevgisizliktir. Sevgisiz bir yürekte hiçbir güzellik boy vermez. İyilik, hayır namına hiçbir şey yeşermez. Yine bir insanın en büyük engeli aslında sevgisizliktir. Bu yüzden Eskişehir Valiliği olarak ürettiğimiz bütün projelerin temeline sevgiyi getirdik. 'Ben gelmedim dava için, benim işim sevgi için' diyen Yunus Emre gibi Türk Dünyası Kültür Başkenti olan şehrimizde gerçekleştirdiğimiz bütün etkinliklerde insanları sevgiye davet ettik. Çünkü sevmek, bir insanı insan yapan en temel özelliktir. Sevgisizlik engeli aşılırsa dünyadaki bütün sorunların çözüleceğine inanıyoruz. Yüreklerimizde yeşerttiğimiz koşulsuz bir sevgi ile Eskişehir Valiliği olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışmaları kapsamında özellikle toplumda dezavantajlı kesimler için farklı alanlarda AB standartları üstünde hizmetler sunuyoruz."
"2014 Temmuz ayına kadar 4 bin 236 engelli kimlik kartı işlemi gerçekleşmiştir"
Tuna, koruyucu aile hizmeti alanında 56 çocuğun titizlikle seçilen emin ellere emanet edildiğini belirterek, şunları söyledi:
"Koruyucu ailelere baktıkları her çocuk için, çocukların bakım, eğitim ve yetiştirilme harcamaları için devletimiz aylık ücret ödemektedir. Yine sosyal yardım, engelli hizmetleri, verdiğimiz hizmetlerden bir kaçıdır. Ve biz bu uğurda, sizler için ne yaparsak yapalım, ne kadar yaparsak yapalım az buluyoruz. Daha fazlasını yapabilmek için bütün imkanlarımızı seferber etmiş olmamızın yanı sıra gönlümüz her zaman sizden yanadır ve şunu hatıranızdan asla düşürmeyin, önceliğimiz her zaman ve daima sizlersiniz. Engelli kimlik kartı hizmetleri alanında ise, 2014 Temmuz ayına kadar 4 bin 236 engelli kimlik kartı işlemi gerçekleşmiştir. Bugüne kadar ise ilimizde toplam 13 bin 38 engelli kimlik kartı işlemi gerçekleşmiştir. Engelli vatandaşlarımızın eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanmaları, sosyal yaşamın parçaları olmaları ve en önemlisi üretkenlikleriyle istihdam edilmeleri bizim üzerinde en çok durduğumuz önceliklerimizdendir."