Eskişehirspor yönetimi hatalarına rağmen mevcut şartlarda yapılabileceklerin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Mali disiplin ve alt yapıdan yetiştirilecek oyuncuların hem satışı, hem de A takımı besleyecek şekilde bir formül izlenirse kulüp 4-5 yıl içinde kurtulur. Başkan Mustafa Akgören'in de benimle aynı fikirde olduğunu yapılan çalışmalarından görüyorum.

Gelelim makalemin başlığına...

Eskişehirspor yönetimi ilk seçildiğinde bir yöneticiye, "Algı operasyonlarını yönetemezseniz sizin de sonunuz diğerleri ile aynı olur. Çık kısa sürede kongre kararı alırsınız. Kamu oyunu iyi bilgilendirmeniz gerekiyor"demiştim. Geldiğimiz noktada dediklerimin ne kadar haklı olduğunu görüyorum.

Yönetim yaptıklarını ve yaşanan sorunları anlatmak yerine kabuğuna çekildi. Dedi kodular, tepkiler aldı başını gitti. Gelinen noktada rüzgar tersine döndü, yönetim istifayı düşünmeye başladı.

Basın sözcüsü dahi belirlemeyen yönetim iddialar ve yapılan çalışmalar hakkında iki satır sosyal medyadan dahi kamuoyunu bilgilendirmedi.

  2. başkan Fatih Baturaygil ESTV'de önemli bilgiler paylaştı. Kısa süreli konuşmada dahi kamuoyunun bilgilendirmesini sağladı. Soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

Bu iş bu kadar zor olmamalı. Mevcut yönetim ne yapıyor başkan 3 ayda bir basının karşısına çıkıp uzun uzun açıklamalarda bulunuyor. Süre çok uzun  olduğu için dinleyen sıkılıp yayından çekiliyor. Doğal olarak basında bütün konuları yayın organlarında yer veremiyor.  

Sonuç olarak bu yönetime sahip çıkılması gerekiyor. Eskişehirspor'un haklarını hukukunu sonuna kadar koruyorlar.

Belirtilen konularda hataları düzeltirlerse daha çabuk toparlanacaklardır.

Başka bir parantezi de Eskişehir alt Yapı Derneği'nin tesislerinin ele geçirilmesi için yapılan hamlenin çok yanlış olduğunu bir kez daha belirmek istiyorum. Eski yazılarımdan detaya ulaşılabilirsiniz.

Kalıcı ve akılcı yönetimler ile Es Es belli bir noktaya gelecektir. Az sabır...