Tükeniyoruz Tükeniyoruz ; Facebook sosyal medya ölüm haberleri veren gazeteler gibi ölüm ilanları ile doldu. Korku filmleri gibi sokaklar !!gülüyormu ?ağlıyormu? İnsanlar belli değil. Tüm duygular maskelendi ..

Ağız dolusu gülüşler sımsıcak özlemle sarılışlar , kokusunu özlediğimiz çocuklarımıza, sahte dokunuşlarla uzaklaşıyoruz uzaklaştıkça bu rüya diyorsun ama bitmiyor. Tüm insanlar korku içinde yüzler gülmüyor. Sonu belli olmayan film seyreder gibi gün sayıyoruz. Ömrümüzün son günleri 65 yaş üstü insanların toplumdan acımasızca uzaklaştırılması yetmiyormuş gibi bir kahve içeyim diye girdiği kafede 65 yaş üstü giremez yazıları ile karşılaşan o güzel insanların hüzünleri!

Ekonomik sıkıntı ise yazıyla bile ifade edemiyorsun. Yaşayanlar tükeniyor. İnsanlar ağzını açsa suç sayılıyor. Bir üst düzey arkadaş terör bitti artık yerini corana aldı dediğin de nasıl yani demiştim. Şimdi anlıyorum ki ölü sayımızı görünce bundan ötesi varmı ki demeden edemiyorum . Herkes huzursuz herkes mutsuz yarın hangi yakınımız ölecek kimlerden haber gelecek korkuları ile yaşanır mı ? Bu kadar sıkıntı içinde geçmiş de bugünde yaşananlar gibi duyarsız sürekli negatif işleyen yönetimler bari şu günlerde kardeşlik sevgi barış söylemleri içinde daha çok dayanışma ifadeleri dile getirseler insanlara biraz moral olur . Bırakın tepedekileri aşağıda ki daha yakın olan yönetimler ötekisiz söylemlerle birlik beraberlik oluşturabilirler . Bilinçli kadrolarla farklılık yaratıp halka destek olabilirler . Bu destek manevi anlamda çok anlamlı olur. Uzun zamandır yazmıyordum bundan sonra daha sık yazılarımı göreceksiniz ... O kadar çok yanlış ve hatalar varki artık herkes biliyor. Ben sevgiyi saygıyı dostluğu kardeşliği yazacağım ben vefayı yazacağım . Bu kriterlere uyan insanlar olacak satırlarımda . Sevgiyle dostlukla kalın Sevim Şahin