Hatay maçının kadrosunu görünce  eyvah dedim, "4-5 olur" dedi yanımda maçı izleyenler. Evet kaybedeceğimizi bende tahmin etmiştim. Sonucu tutturamasam da mağlup olacağımızı tahmin etmek çokta zor değildi. Her nekadar ilk pozisyonu biz yakalasak da ve o pozisyon golde olsaydı bu bir şeyi değiştirmezdi yine mağlup olurduk, mağlubiyetimiz kadro tercihinden belliydi hocanın.

Formsuz olan bir oyuncuyu ısrarla takımda tutmak oyuncu içinde iyi değildir, arkasında bekleyen içinde iyi değildir. Nasıl olsa benim ölüm oynar mantığında  kendini zorlamaz arkada bekleyende nasıl olsa beni oynatmaz diye küser. Tıpkı BİZİM ÇOCUKLAR  gibi Hocam Bizim çocukları küstürme, harmanlamayı iyi yaparsak kazanacağımız çocuklarımız var. Daha evet gelenleri de küstürme bunları kaynaştırmakta size düşer.

Bunu neden söyledim kalecimiz Melih Ağa için söyledim hocam herkes görüyor Melih Ekrem'den iyi kaleci değil. Melih formsuz olduğunda Ekrem'i oynat ki Melih daha iyi çalışsın. Ekrem küsmesin,  35 yaşında Sezgin bu takımda oynamaz sevgili hocam. Ama sen Hatay maçına nasıl olsa yenileceğiz mantığıyla kadro çıkardıysan bak ona da diyeceğimiz var. Bizim çocukları koy tecrübe kazansınlar koşsunlar kazanamasalar da Eskişehir kazanır. Bir kişi daha kazanırız, bir Cemali takımı ve şehri kurtardı, Cemali bu takımda kadroda var ise  mutlaka oynar hocam.

Türkiye'de futbolu bu kadar çok bilen varken zordur antrenör olmak, lakin zor olduğu kadarda  kolaydır be ustam. Tüm şehirde ve sosyal medyada Fuat Çapa'yı eleştirmek günahmış gibi bakılıyor en ufak bir eleştiride hemen hakaretler başlıyor neymiş efendim Fuat Çapa eleştirilemezmiş. Evet Fuat hocanın insanlığına kimse laf söyleyemez saha dışındaki mücadelesine kimse laf edemez. Ama takıma hoca lazım saha içerisinde oyuncu tercihleri çok doğru değil. Kumaşı iyi olan Emre Güral var elimizde Emre Güral neden hala hazır değil bunu hazırlamak kimin göreviyse artık Milli maç arasında inşallah hazır hale gelir.

Tüm şehir şuana kadar Fuat hocayı eleştirmezken Fuat hocanın sakatlıklarla ilgili açıklaması da bana enteresan geldi.  Ne demişti hatırlatayım; İlk 6 daki takımlarla maçlarımız bitti demişti. Bu açıklama küçük bir hata gibi gözükse de Fuat hocanın takım sıralaması üzerinde çok fazla ders çalışmadığının belirtisi olarak bakıldığında düşündürücü geliyor. Ve birde şu açıklamayı yaptı ; "Bazı oyuncuların neden sakatlandığını profesyonelliğin ne olduğunu hep söylüyoruz, tam olarak algılamamız lazım. Talha, Bedirhan ve Mevlüt’ün sakatlığı onların kendi hataları yüzünden kaynaklanıyor. Vücudunu dinlemezsen bunlar yaşanır"dedi ve çocukları suçladı bu takımda bu çocukları kim hazır hale getirecek ve saha dışında kim takip edecek ise buda kulüp içerisinde kimin göreviyse ona düşmektedir. Milli maç arası umarım toparlanma sürecimiz olur sakatlarımız düzelir formsuz olanlarda toparlar ise taraftar zaten herzaman üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır.